Waterpark It Soal

Het park
Zoals de benaming waterpark al doet vermoeden, zijn de vakantiehuizen direct aan het water gelegen. Vanuit het vakantiehuis kunt u met uw eigen boot direct naar het populaire IJsselmeer varen, waar veel water- en strandrecreatie plaatsvindt. Het vakantiepark is aan een jachthaven gelegen, waar zeilboten te huur worden aangeboden. In de plaats Workum kunt u tevens een sloep huren.
En na een actieve dag op het water kunt u in het havenrestaurant genieten van een borrel of diner. Voor de kinderen is een kleine speeltuin aanwezig.

De vakantiehuizen
Op het vakantiepark staan comfortabele en mooi vormgegeven vakantiehuizen. De vrijstaande vakantiehuizen zijn door de huiseigenaren individueel ingericht en beschikken zodoende over een verschillende uitrusting en indeling. Bovendien beschikt ieder vakantiehuis over een eigen aanlegplaats voor uw persoonlijke of gehuurde boot en een balkon of terras met een fantastisch uitzicht op het water. In enkele vakantiehuizen bevindt de woonkamer zich op de eerste verdieping. Hierdoor heeft u een weids uitzicht op het vlakke landschap en het dorp Hindeloopen.

De omgeving
Vanuit het vakantiepark vaart u direct naar het IJsselmeer, waar u kunt zeilen en zwemmen. De directe omgeving biedt echter veel meer dan varen alleen. De typisch Friese plaatsen Workum, Hindeloopen, Makkum en Sneek zijn allemaal dicht in de buurt gelegen.
In Sneek kunt u naar hartenlust winkelen, genieten op n van de vele terrassen en uiteraard de Waterpoort bezichtigen.
Hindeloopen is een gezellige plaats met karakteristieke bruggen en gevels. Aan de oude vissershaven van Hindeloopen kunt u ook culinair genieten.
Op ongeveer 15 km afstand is het authentieke stadje Bolsward gelegen. Hier kunt u over de Appelmarkt langs de grachten wandelen, het stadhuis en de rune van de Broerekerk bezichtigen.
De bekende Afsluitdijk bevindt zich op ongeveer 16 km afstand van het vakantiepark.